Συχνές ερωτήσεις

Οι υπολειμματικοί ψεκασμοί στα σημεία όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες (ρωγμές, υπόγεια, φρεάτια εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου) και όπου αυτές φωλιάζουν και αναπαράγονται, είναι αποτελεσματικές μέθοδοι αντιμετώπισης του προβλήματος και εντελώς ακίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Επίσης, κολλητικές παγίδες με φερομόνες και χρήση gel, κυρίως για την αντιμετώπιση της ψιλής κατσαρίδας (Blattela germanica), είναι επίσης διαθέσιμα και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή, οι εφαρμογές για την απεντόμωση και μυοκτονία πρέπει να είναι συχνές για τον ολοκληρωτικό έλεγχο εντόμων και τρωκτικών, κυρίως σε χώρους που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα.

Υπάρχει εγγύηση σε όλες τις εργασίες, εφόσον ακολουθηθεί το πρόγραμμα εφαρμογών που θα προτείνει το επιστημονικό προσωπικό της ΕΝΤΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ Express.

Οι εφαρμογές σε κοινόχρηστους χώρους πρέπει να είναι συχνές, ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε πολυκατοικία.

Συνήθως 3-4 εφαρμογές απαιτούνται για χώρους απαλλαγμένους όλο το χρόνο.

Για την καταπολέμηση κουνουπιών πρέπει να γίνονται εφαρμογές από Μάρτιο έως και Οκτώβριο.

Για την αντιμετώπιση της πευκόκαμπιας, πρέπει να γίνεται ψεκασμός τον Οκτώβριο, με ειδικά οικολογικά σκευάσματα, που αναστέλλουν τον σχηματισμό τέλειων εντόμων, ώστε να είναι απαλλαγμένα από κάμπιες την άνοιξη ή γίνεται μηχανική απομάκρυνση, με κόψιμο και κάψιμο των προσβεβλημένων κλαδιών.

Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης τρωκτικών, με τη τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και ειδικών σκευασμάτων 2ης γενιάς, ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες οσμές.

Βασική προϋπόθεση να γίνεται έλεγχος του πληθυσμού και συχνή αλλαγή δολωμάτων σε χώρους με έντονο πρόβλημα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Εντομοτεχνικης Express.

Τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορούν να απαλλαγούν από έντομα και τρωκτικά. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό και με ετήσια συντήρηση οι χώροι μπορούν να είναι απαλλαγμένοι με ελάχιστο κόστος.

H Εντομοτεχνική με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σας δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αφορούν παράσιτα και τρωκτικά και σας προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα συντήρησης χώρου, ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.