Μονοκατοικίες & Πολυκατοικίες

Έχετε πρόβλημα με έντομα και τρωκτικά; Η Εντομοτεχνικη μπορεί γρήγορα και οικονομικά να σας απαλλάξει από οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται και να κάνει ετήσια συντήρηση κοινοχρήστων πολυκατοικιών – μονοκατοικιών με ελάχιστο κόστος.

Οι υπολειμματικοί ψεκασμοί στα σημεία όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες (ρωγμές, υπόγεια, φρεάτια εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου) και όπου αυτές φωλιάζουν και αναπαράγονται, είναι αποτελεσματικές μέθοδοι αντιμετώπισης του προβλήματος και εντελώς ακίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Επίσης, κολλητικές παγίδες με φερομόνες και χρήση gel, κυρίως για την αντιμετώπιση της ψιλής κατσαρίδας (Blattela germanica), είναι επίσης διαθέσιμα και αποτελεσματικά.

Η Εντομοτεχνική, με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και χαμηλής τοξικότητας άοσμα σκευάσματα μπορεί να καταπολεμήσει τους κοριούς στα στρώματα και στο κρεβάτι.

O χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από 2-5 ώρες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή, οι εφαρμογές για την απεντόμωση και μυοκτονία πρέπει να είναι συχνές για τον ολοκληρωτικό έλεγχο εντόμων και τρωκτικών, κυρίως σε χώρους που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα.

Οι εφαρμογές σε κοινόχρηστους χώρους πρέπει να είναι συχνές, ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε πολυκατοικία.

Συνήθως 3-4 εφαρμογές απαιτούνται για χώρους απαλλαγμένους όλο το χρόνο.

Για την καταπολέμηση κουνουπιών πρέπει να γίνονται εφαρμογές από Μάρτιο έως και Οκτώβριο.

Για την αντιμετώπιση της πευκόκαμπιας, πρέπει να γίνεται ψεκασμός τον Οκτώβριο, με ειδικά οικολογικά σκευάσματα, που αναστέλλουν τον σχηματισμό τέλειων εντόμων, ώστε να είναι απαλλαγμένα από κάμπιες την άνοιξη ή γίνεται μηχανική απομάκρυνση, με κόψιμο και κάψιμο των προσβεβλημένων κλαδιών.

Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης τρωκτικών, με τη τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και ειδικών σκευασμάτων 2ης γενιάς, ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες οσμές.

Βασική προϋπόθεση να γίνεται έλεγχος του πληθυσμού και συχνή αλλαγή δολωμάτων σε χώρους με έντονο πρόβλημα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Εντομοτεχνικης Express.

Υπάρχει εγγύηση σε όλες τις εργασίες, εφόσον ακολουθηθεί το πρόγραμμα εφαρμογών που θα προτείνει το επιστημονικό προσωπικό της ΕΝΤΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ Express.