ΚΟΡΙΟΙ

Οι κοριοί κατακλύζουν τις κατοικίες και ζουν σε ρωγμές, χαραμάδες, στρώματα κ.λ.π. Είναι νυκτόβιο έντομο, μετακινείται γρήγορα και δραστηριοποιείται τη νύχτα όταν τα θύματά του κοιμούνται, ενώ την ημέρα κρύβεται σε στρώματα, κρεβάτια, ξύλινα έπιπλα, πίνακες, φθαρμένες ταπετσαρίες, σχισμές, ρωγμές τοίχων και πατώματος.

Τρέφεται αποκλειστικά με αίμα (αιμομυζητικό έντομο). Τα αποχωρήματά του είναι αιματώδη λόγω της μύζησης αίματος και φαίνονται μερικές φορές σαν στίγματα στα κλινοσκεπάσματα.Χαρακτηριστική είναι η εικόνα γαζώματος πάνω στο σώμα από νύγματα του κοριού.

Τσιμπάει τα ακάλυπτα σημεία του σώματος όταν το θύμα κοιμάται και δεν μπορεί να αντιδράσει και αντέχει πολύ καιρό χωρίς να τραφεί, από 6 μήνες έως και 1,5 έτος.

H ENTOMOTEXNIKH express και το εξειδικευμένο προσωπικό της αντιμετωπίζει άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά τους κοριούς με υλικά που:

  • είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο
  • είναι φιλικά προς το περιβάλλον
  • δεν μυρίζουν
  • δεν λεκιάζουν
  • δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες
  • είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
entomotexniki_korios-07

Η καταπολέμησή τους γίνεται με ψεκασμό ειδικού σκευάσματος χαμηλής τοξικότητας, στις χαραμάδες, στα στρώματα και καθολικά σε όλο το κρεβάτι ή όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα.

Για την αντιμετώπιση τους χρησιμοποιούνται σκευάσματα άοσμα, ασφαλή για την δημόσια υγεία, που δεν λεκιάζουν και δεν επηρεάζουν τις επιφάνειες πάνω στις οποίες εφαρμόζονται.

Κατά τη διάρκεια της απεντόμωσης ο χώρος δεν χρειάζεται να είναι άδειος ή να απουσιάζει ο κάτοικος κατά την εφαρμογή. Χρήσιμο είναι ο χώρος να αερίζεται για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να στεγνώσει το υλικό ψεκασμού.

Το κόστος της απεντόμωσης ξεκινάει από τα 35 ευρώ και  ποικίλλει ανάλογα από το μέγεθος του χώρου.

Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες συμβουλές ή αν θέλετε να κανονιστεί μία επίσκεψη στο σπίτι σας από επιθεωρητή ελέγχου της εντομοτεχνικής express επικοινωνήστε μαζί μας.