ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Οι πληθυσμοί των κουνουπιών πέρα από πηγή όχλησης για τον άνθρωπο, αποτελούν παράλληλα και σημαντικούς φορείς σοβαρών ασθενειών, όπως η ελονοσία, ο δάγκειος πυρετος, εγκεφαλίτιδες κ.α.

Το πιο κοινό κουνούπι στη γη είναι αυτό που πολλές φορές βρίσκει καταφύγιο σε κάποια σκοτεινή γωνία του σπιτιού μας και έρχεται να μας ενοχλήσει με ένα εκνευριστικό ζουζούνισμα στο αυτί μας, τις πιο ακατάλληλες ώρες.

Προσελκύονται ιδιαίτερα από τον ιδρώτα του προσώπου, των χεριών, τη μυρωδιά των πελμάτων και τα σκούρα χρώματα.

H ENTOMOTEXNIKH express και το εξειδικευμένο προσωπικό της αντιμετωπίζει άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά τα κουνούπια με υλικά που:

  • είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο
  • είναι φιλικά προς το περιβάλλον
  • δεν μυρίζουν
  • δεν λεκιάζουν
  • δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες
  • είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
entomotexniki_kounoupi-02

Η καταπολέμηση των κουνουπιών γίνεται με ειδικά προνυμφοκτόνα και ακμαιοκτόνα σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε σημεία όπου μπορεί να ζήσει και να μεγαλώσει κυρίως η προνύμφη, δηλαδή σε σημεία όπου υπάρχει παρουσία στάσιμου νερού.

Για την αντιμετώπιση τους χρησιμοποιούνται σκευάσματα άοσμα, ασφαλή για την δημόσια υγεία, που δεν λεκιάζουν και δεν επηρεάζουν τις επιφάνειες πάνω στις οποίες εφαρμόζονται.

Κατά τη διάρκεια της απεντόμωσης ο χώρος δεν χρειάζεται να είναι άδειος ή να απουσιάζει ο κάτοικος κατά την εφαρμογή. Χρήσιμο είναι ο χώρος να αερίζεται για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να στεγνώσει το υλικό ψεκασμού.

Το κόστος της απεντόμωσης ξεκινάει από τα 35 ευρώ και  ποικίλλει ανάλογα από το μέγεθος του χώρου.

Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες συμβουλές ή αν θέλετε να κανονιστεί μία επίσκεψη στο σπίτι σας από επιθεωρητή ελέγχου της εντομοτεχνικής express επικοινωνήστε μαζί μας.